پیچ جوشی

پیچ جوشیپیچ جوشی دسته ای از پیچ های صنعتی می باشد که در متریال های مختلف آهنی، مسی، آلومینیومی و استیل تولید و با دنده های نوع ریز عرضه می شود. پیچ جوشی توسط تفنگ های خاصی بسته شده و بعنوان قطعه ای بیرونی داخل قطعه کار شده و در مرحله اتصال گرم شده و با قطعه کار جوش می خورد و بدین ترتیب سبب اتصال سطوح فلزی می شود. گروه صنعتی پیچ سازان تولید کننده و عرضه کننده سایز های مختلف پیچ جوشی در ایران می باشد.

مشخصات فنی پیچ جوشی

پیچ جوشی در صنایع مختلفی من جمله صنایع اتوماسیون، صنایع دریایی، صنایع هوایی و ماشین سازی مورد استفاده قرار می گیرد. پیچ جوشی دارای سرعت اتصال بسیار بالایی می باشد و از این نظر نسبت به روش های دیگر اتصال دائمی سطوح فلزی دارای ارجحیت می باشد. استفاده از پیچ جوشی دارای مزایای مختلفی بوده و سبب کاهش هزینه های اتصال نیز می شود. جنس پیچ جوشی بر خلاف پیچ های دیگر صنعتی که بر حسب میزان و نوع بار وارده انتخاب می شدند بر حسب جنس فلط قطعه کار انتخاب می شود چرا که می بایست در مجموع و پس از جوش بعنوان بخشی از قطعه کار عمل کرده و انتخاب جنس نا مناسب سبب جلوگیری از اتصال صحیح پیچ جوشی می شود.

پیچ جوشی آلومینیوم

پیچ جوشی آلومینیوم که برای اتصال سطوح آلومینیوم اکسترود شده در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد دارای کاربری های صنعتی بسیاری می باشد. پیچ جوشی آلومینیوم بصورت دنده ریز و با آلومینیوم با خلوص متنوع و متناسب با قطعه کار تولید و عرضه می شود. پیچ جوشی آلومینیوم پس از ورود به قطعه کار و ایجاد حرارت لازم توسط تفنگ های جوش دوب و با سطوح آلومینیومی قطعه کار بصورت یکپارچه متصل می شود.

پیچ جوشی آلومینیوم

پیچ جوشی مسی

پیچ جوشی مسی که برای اتصال بر روی سطوح مسی تولید و عرضه می شود در سایز های مختلف معمولا از 5 میلیمتر به بالا عرضه می شود. پیچ جوشی مسی بر روی سطوح مسی برای کاربری های صنعتی مختلفی جوشکاری می شود و پس از اتصال تبدیل به بخشی از قطعه شده و قابل جداسازی نمی باشد. پیچ جوشی مسی گاهی همراه با مهره برای اتصال و گاهی نیز بصورت مستقیم با بدنه قطعه می پیچد و سبب اتصال سطوح می شود.

پیچ جوشی مسی

مزایا و معایب پیچ جوشی

پیچ های جوشی پس از اتصال بخشی از قطعه کار می شوند. این حقیقت در مورد پیچ جوشی در برخی موارد از مزایا و در برخی دیگر از موارد از معایب آنها محسوب می شود. از مزایای اصلی پیچ جوشی عدم باز شدن آنها بر اثر لرزش سیستم مکانیکی می باشد که در مورد اغلب اتصالات پیچ و مهره ای اتفاق می افتد چرا که بدون نیاز به داشتن تنش اتصال پیچ جوشی بخشی از قطعه کار محسوب می شود. مقاومت و استحکام بسیار بالای اتصال و عدم جدایی پذیری از دیگر ویژگی های مثبت اتصال پیچ جوشی می باشد. در کنار مزایای قید شده پیچ جوشی دارای معایبی نیز می باشد که عدم تعویض پذیری در طی زمان از مهمترین آنها می باشد. یکی از معایب و دشواری های دیگر پیچ جوشی این است که بر خلاف دیگر انواع پیچ و مهره که بدون توجه به جنس قطعه کار برای انواع سطوح شامل گچ و پلاستیک و ... بکار می رند سطوح قابل اتصال با پیچ جوشی نه تنها می بایست فلزی بلکه می بایست از جنسی برابر با پیچ جوشی انتخاب شود.

فاکتور های انتخاب پیچ جوشی

بر خلاف دیگر انواع پیچ که با مهره اتصال می یابد و با باز شدن مهره اتصال از هم باز می شود پیچ جوشی بعنوان بخشی از اتصال بدنه و از طریق جوش به بدنه متصل می شود. از این رو انتخاب جنس و متریال بکار رفته در پیچ جوشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در فرایند جوش کاری فلزات می بایست فلز پایه دو جسم متصل شوند یکسالن و با فلز پایه الکترود در جوشکاری قوص الکتریک همخوانی داشته باشند. البته روشهای جوشکاری دیگری نیز برای پیچ جوشی وجود دارد اما چیزی که بیش از باقی فاکتور ها می بایست مورد توجه قرار گیرد متریال یکسان پیچ جوشی با سطحی است که به آن متصل می شود.

TEL : 021-55413127 | 55413167
Fax : 021-55421579
Email: info [at] pichsazanco.ir
Web: www.pichsazanco.ir

© Copy right 2024 | All ights Reserved | Pich Sazan Co.